Gode rejsetilbud i marts
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Antal personer 2
Voksne
Børn
1. barns alder
0 - 13 år
-
+
2. barns alder
0 - 13 år
-
+
3. barns alder
0 - 13 år
-
+
OK
Tilføj værelser
Antal personer 2
Voksne
Børn
1. barns alder
0 - 13 år
-
+
2. barns alder
0 - 13 år
-
+
3. barns alder
0 - 13 år
-
+
OK

De bedste rejsetilbud i marts

Her er de bedste rejsetilbud i marts!


Marts kan være isnende kold, men også byde på enkelte dage, hvor solen titter frem. Nede ved Middelhavet og ikke mindst i Egypten er det forår for fuld skrue! Hold ferie fra vinteren og tag sydpå for at få lidt sol på næsen, nye oplevelser og måske for at få ladet batterierne op. Vi står klar med friske tilbud til lave priser.


Tre gode bud på sol i marts


Den tyrkiske Middelhavskyst byder på masser af oplevelser, gastronomi og på dette tidspunkt tager foråret fat i naturen og kan skrue temperaturen op over de 20 grader - men ofte med forholdsvis kolde aftener. Med en trøje på kan det fra tid til anden være muligt at spise ude om aftenen, men badetemperaturer er der ikke endnu. 

Cypern er en smule varmere, og her vil solen skinne og varme luften op til de 20 grader de fleste af dagene - med kolde aftener og nætter. Marts er den flotteste forårsmåned på Cypern - nyd naturen og den friske luft. Du vil få sol på næsen og kan måske endda slikke lidt sol hvis du ligger i læ.

Hurghada i Egypten er i princip altid varmt, og i marts kan du næsten altid ligge i solen ved poolen - regn med mellem 20 og 25 grader om dagen. Vandet er en smule varmere, og solen skinner gennemsnitligt 11 timer i døgnet. Vandtemperaturer næsten altid over de 20 grader.

Alt dette får du hos Mixx Travel


Alle tilbud du ser her er for 1 uge med flyrejse tur/retur, 1 uge på hotel/ferielejlighed og med hele 20 kilo bagage plus 8 kilo håndbagage inkluderet. De fleste rejser kan arrangeres individuelt fra 3 til 22 dage - det vi kalder for Mixx Charterflex. Transfer bestemmer du selv, om du vil tilkøbe. 
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes