Gode rejsetilbud i februar
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Antal personer 2
Voksne
Børn
1. barns alder
0 - 13 år
-
+
2. barns alder
0 - 13 år
-
+
3. barns alder
0 - 13 år
-
+
OK
Tilføj værelser
Antal personer 2
Voksne
Børn
1. barns alder
0 - 13 år
-
+
2. barns alder
0 - 13 år
-
+
3. barns alder
0 - 13 år
-
+
OK

Supertilbud i februar

Her er de bedste rejsetilbud i februar!


Februar er kort, men ikke desto mindre ofte en kold og blæsende oplevelse! Hold ferie fra vinteren og tag sydpå for at få lidt sol på næsen, nye oplevelser og måske for at få ladet batterierne op. Vi står klar med friske tilbud til lave priser.


Tre gode bud på sol i februar


Den tyrkiske Middelhavskyst byder på masser af oplevelser, gastronomi og på dette tidspunkt har du store dele af byerne og strandene lidt for dig selv. Varmt nok til at bade er det ikke, men ofte godt vejr med op til 17-18 grader, fuld sol og gode muligheder for at spise frokost ude. Gå lange ture, tag på udflugt og forkæl dig selv i spa eller hamam.

Cypern er en smule varmere, og her kan være tidlige tegn på forår i luften. Solen vil oftest skinne og måske bruger du tiden på at tage på udflugt, udforske det spændende cypriotiske køkken eller på at vandre i de flotte bjergsområder - måske kombineret med en tur i casinoet!

Hurghada i Egypten er i princip altid varmt, og i februar kan du næsten altid ligge i solen ved poolen - dog helst i læ for vinden. Men sol vil du få, og mange kombinerer afslapning på hotellet med en tur til f.eks Kongernes Dal ved Luxor eller måske endda en tur til Cairo for at se pyramiderne og Sfinksen. Hvis du vil dykke eller snorkle, er det smart at have en våddragt med i bagagen.

Alt dette får du hos Mixx Travel


Alle tilbud du ser her er for 1 uge med flyrejse tur/retur, 1 uge på hotel/ferielejlighed og med hele 20 kilo bagage plus 8 kilo håndbagage inkluderet. De fleste rejser kan arrangeres individuelt fra 3 til 22 dage - det vi kalder for Mixx Charterflex. Transfer bestemmer du selv, om du vil tilkøbe. 
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes