Yetkin Club Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Yetkin Club Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Miniklub -  Bar -  Restaurant 
Privat strand - Lokal centrum 500 m. - Alanya centrum 12 km. 
Hotellet

Yetkin Club Hotel er et hyggeligt hotel for alle, der planlægger at skulle bruge ferien på afslapning og lange dage ved pool eller strand. Hotellet ligger ca. 12 km fra Alanya og kun 500 m fra Konakli, hvor der findes et godt udvalg af butikker og restauranter.

 

Hotellet er omgivet af en skøn, frodig have med små bassiner og vandfald. Poolområdet er godt – her er en god pool og en separat børnepool. Det er let at komme til stranden ved at benytte tunellen under hovedvejen. Ved stranden finder du bl.a. strandbaren hvor der hver dag serveres frokostsnacks og en børnepool og en legeplads til børnene. Her er det også muligt at finde skygge under et palmetræ.

 

Fleres gange ugentligt arrangerer hotellet underholdning og aktiviteter,  og mini-disko og sjove aktiviteter i miniklubben for de 4-12 årige (her tales ikke skandinavisk).

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet (dog ikke på stranden). Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse

Pæne værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks, minibar (opfyldes dagligt med vand, sodavand og øl), el-kedel, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familiesuite

Pæne værelser til 4 personer med mulighed for en opredning. Består af 2 separate soverum samt opholdsrum med 2 sovesofaer, TV, aircondition, sikkerhedsboks, minibar (opfyldes dagligt med vand, sodavand og øl), el-kedel, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusive
Morgenmad
Frokost
Frokostsnack (Beach Bar)
Middag
 
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Beach Bar : 10:00 - 00:00
 
Alle importerede drikkevarer, cocktails, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og vandsportsaktiviteter og billard er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restaurant og swimmingpool kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Yetkin Club Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes