Yeni Acun Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Yeni Acun Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotellet

Yeni Acun Apart er et godt valg for alle som vil bo tæt på stranden og i gåafstand fra Alanyas livlige centrum. Her bor du i lejlighed med te-køkken, og du kan derfor selv vælge, om du selv vil tilberede lette måltider, eller om du vil spise i hotellets restaurant. 

 

Ved det hyggelige poolområde er der en pool, børnepool, solsenge og parasoller, og i baren serveres der kølige drikkevarer. Kun en kort gåtur fra hotellet ligger den populære Kleopatrastrand, hvor du kan tilbringe dagene med solbadning eller i skyggen under en parasol, kun afbrug af en svalende dukkert i Middelhavet. 

 

I området omkring hotellet findes både et stort supermarked og flere restauranter og butikker. Vil du have et større udvalg, kan du spadsere ad den smukke strandpromenade, eller tage lokalbussen til Alanya centrum. 

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 


Vær opmærksom på, at støj fra nærliggende byggeri vil forekomme i perioden 1. december 2023 til 1. juni 2024.


Vær opmærksom på, at vi i perioden 15. november  - 15. marts har begrænset guideservice. Dette betyder, at der ikke er en guide i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Du kan heller ikke forvente guideservice på hotellet. En skandinavisk/engelsktalende guide vil være tilgængelig i nødsituationer på telf. +90 541 539 5000.


Værelserne

To-værelses lejlighed

Enkelt indrettede lejligheder for 4 personer og mulighed for én ekstra opredning til et barn. Alle lejligheder er indrettet med et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, aircondition (mod betaling), TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabing, toilet og hårtørrer. 

Sikkerhedsboks i receptionen.

 

Tre-værelses lejlighed

Enkelt indrettede lejligheder for 6 personer og mulighed for én ekstra opredning til et barn. Alle lejligheder er indrettet med to soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert rum, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, aircondition (mod betaling), TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabing, toilet og hårtørrer. 

Sikkerhedsboks i receptionen.

Mad & Drikke

Måltider indgår ikke.

Ekstra ydelser

Aircondition:                       Ca. 8 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres uden at Mixx Travel informeres. 
Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Gratis internet - Kleopatrastranden 150 m - Alanya centrum 1,5 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser