Xoria Deluxe Resort Hotel, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Xoria Deluxe Resort Hotel
TrustYou Tooltip Text
Payallar Mah. D-400 KaraYolu Üzeri No:78, 07475
Hotellet

Xoria Deluxe Hotel er et nyere 5 stjernet Ultra All Inklusive hotel beliggende 2 km fra Konakli, og ca. 15 km fra Alanya. Hotellet består af en hovedbygning og en annexbygning, og har et stort poolområde med swimmingpools for både børn og voksne, heraf en med vandrutsjebaner samt en børnepool. Fra hotellets område er der adgang til stranden via en tunnel

 

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med tyrkisk bad, sauna, indendørs pool og massage (alle behandlinger mod betaling). Hotellet arrangerer jævnligt aktiviteter og underholdning for både børn og voksne i højsæsonen. Skal du holde formen ved lige, selvom du er på ferie, tilbyder hotellet både et fitnessrum og vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc.


Trafikstøj fra hovedvejen vil forekomme på hotellets fællesområde, og på værelser med pool- og havudsigt.


Konakli er en mindre ferieby med et godt udvalg af butikker og restauranter. Hvis du vil opleve den populære ferieby Alanya, kan du nemt tage bussen hertil.

Værelserne

Standardværelse:

Elegant indrettede værelser til max 3 personer og mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, en enkeltseng  og evt. en sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand ved ankomst, genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Handicapvenlige værelser forefindes – spørg ved bestilling. Vær opmærksom på, at pladsen er trang ved 4 personer. 


Standardværelse i annexbygning:

Elegant indrettede værelser til max 3 personer og mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, en enkeltseng og evt. en sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand ved ankomst, genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Handicapvenlige værelser forefindes – spørg ved bestilling. Vær opmærksom på, at pladsen er trang ved 4 personer.

 

Stort standardværelse

Elegant indrettede værelser til max 4 voksne og mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, to enkeltsenge og evt. en sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand ved ankomst, genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Elegant indrettede værelser i 2 etager til max 4 voksne og 2 børn. Alle værelser indeholder et soveværelse med dobbeltseng og sovesofa samt stue med 2 enkeltsenge og  evt. en sovesofa, 2 X TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand ved ankomst, genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks og balkon. To badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
Ultra All Inclusive

Morgenmad : 07:00 - 10:00
Sen morgenmad : 10:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Pool Snack : 12:00 - 16:00
Beach Snack : 11:00 - 16:00
Patisserie : 11:00 - 18:00
Midnatssuppe : 00:00 - 01:00
 
Pool Bar : 10:00 - 18:00
Aqua Bar : 10:00 - 17:00
Lobby Bar : 10:00 - 00:00
Beach Bar : 10:00 - 17:00
Disco : 00:00 - 02:00
 
A'la carte restaurant : 19:00 - 21:00 - Ét måltid inkl. Husk reservation!
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Strandhåndklæder udleveres mod depositum.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Støj fra hotellets Disco bar og aktiviteter/underholdning kan forekomme.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Vis mere Vis mindre
Info
Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner  - Bar - Restaurant - Fitness 
Gratis internet - Privat strand - Lokal centrum 2km - Alanya centrum 15km
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser