White City Beach Hotel, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
White City Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya
Hotellet

White City Beach Hotel er et godt voksenhotel med mange faciliteter for både par og venner der skal bruge ferien på afslapning i dejlige omgivelser.

 

Hotellet har et godt poolområde med en pool med 2 vandrutsjebaner og en jacuzzi. På hotellets private strand er der rig mulighed for at bade og nyde solen.

 

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med indendørs pool, inden- og udendørs fitness faciliteter, tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling).

 

I højsæsonen arrangerer hotellets animationsteam aktiviteter og underholdning. Her er det muligt at deltage i forskellige sportsaktiviteter i dagtimerne. Når mørket falder på er der underholdning i form af shows, levende musik og aftener, hvor DJ’en sørger for fest natten lang.


White City Beach ligger ca. 2 fra Konakli, som er en mindre ferieby med et fint udvalg af butikker og restauranter. Hvis i vil udforske Alanya, kan i nemt tage bussen dertil.

 

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.


Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og balkon. Nogle værelser med el-kedel. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

 

Superiorværelse med havudsigt

Stort værelse til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng samt sofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling), el-kedel og balkon. Badeværelse med badekåbe, brusekabine, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

 

Premiumværelse med terrasse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling), el-kedel og 16 m2 terrasse med solsenge. Badeværelse med badekåbe, brusekabine, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

 

De Luxe værelse med terrasse

Stort værelse til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng samt sofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling), el-kedel og 20 m2 terrasse med solsenge. Badeværelse med badekåbe, brusekabine, jacuzzi, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:00 – 09:30

Sen morgenmad

09:30 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:00

Patisserie

10:00 – 17:00

Snacks – Pool Bar

10:00 – 17:00

Snacks – Beach Bar

12:00 – 17:00

Middag

19:30 – 21:00

 

 

A’la Carte Restaurant               Ét måltid inkl. Husk at bestille bord!

 

The White Restaurant

19:30 – 21:00

 

Åben på udvalgte dage!

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar *

00:00 – 10:00

The White Pool Bar

10:00 – 00:00

The White Beach Bar

10:00 – 18:00

Coffee Bar

10:00 – 18:00

 

* Mod betaling

 

Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret i flaske og friskpresset frugtjuice er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA Centret og udvalgte sportsaktiviteter (herunder vandsportsaktiviteter på stranden) mod betaling

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Høj musik fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram vil forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, pools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Voksenhotel 16+ - Pool - SPA center
Privat strand 20m - Konakli 2km - Alanya centrum 7km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser