White City Beach Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

White City Beach Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya
Vis på kort

White City Beach Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner - Spa-center 
Mini Club - Bar - Restaurant - Privat strand 
Lokal centrum 3 km. - Alanya centrum 7 km. 
Hotellet

White City Beach Hotel er et godt familiehotel med mange faciliteter for både børn og voksne. Hotellet har et godt poolområde med to swimmingpools, heraf en med 2 vandrutsjebaner samt en børnepool. På hotellets private strand er der rig mulighed for at bade og nyde solen.

 

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med indendørs pool, fitnessrum, tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling).

 

I højsæsonen arrangerer hotellet sjove aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Alle børn i alderen 4-12 år kan deltage i sjove aktiviteter i mini klubben (her tales ikke skandinavisk), hvor der også er en legeplads.


White City Beach ligger ca. 3 fra Konakli, som er en mindre ferieby med et fint udvalg af butikker og restauranter. Hvis i vil udforske Alanya, kan i nemt tage bussen dertil.

 

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

 

Superiorværelse:

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng samt TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Mad & Drikke
All Inclusive

Morgenmad : 07:00 - 09:30
Sen morgenmad : 09:30 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:00
Snacks : 10:00 - 17:00
Snacks – Beach Bar : 12:00 - 17:00
 
A'la Carte Restaurant : 19:00 - 21:00 - Mod betaling
 
Lobby Bar : 08:00 - 17:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
Beach Bar : 10:00 - 17:00 (Øl og soft drinks)
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, motoriserede vandsportsaktiviteter, og nogle faciliteter (herunder billard) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

White City Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes