White City Beach Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
White City Beach Hotel
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya Kort
Hotellet

White City Beach Hotel er et godt familiehotel med mange faciliteter for både børn og voksne. Hotellet har et godt poolområde med to swimmingpools, heraf en med 2 vandrutsjebaner samt en børnepool. På hotellets private strand er der rig mulighed for at bade og nyde solen.

 

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med indendørs pool, fitnessrum, tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling).

 

I højsæsonen arrangerer hotellet sjove aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Alle børn i alderen 4-12 år kan deltage i sjove aktiviteter i mini klubben (her tales ikke skandinavisk), hvor der også er en legeplads.


White City Beach ligger ca. 3 fra Konakli, som er en mindre ferieby med et fint udvalg af butikker og restauranter. Hvis i vil udforske Alanya, kan i nemt tage bussen dertil.

 

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

 

Superiorværelse:

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng samt TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Mad & Drikke
All Inclusive

Morgenmad : 07:00 - 09:30
Sen morgenmad : 09:30 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:00
Snacks : 10:00 - 17:00
Snacks – Beach Bar : 12:00 - 17:00
 
A'la Carte Restaurant : 19:00 - 21:00 - Mod betaling
 
Lobby Bar : 08:00 - 17:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
Beach Bar : 10:00 - 17:00 (Øl og soft drinks)
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, motoriserede vandsportsaktiviteter, og nogle faciliteter (herunder billard) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info
Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner - Spa-center - Mini Club - Bar - Restaurant - Privat strand - Lokal centrum 3 km. - Alanya centrum 7 km. 
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
13-60 År
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser