Villa Sun Flower Apart Hotel – Populært hotel centralt i Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Villa Sun Flower Apart Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Vis på kort

Villa Sun Flower Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Internet (mod betaling) 

Kleopatrastranden 700 m. - Alanya centrum 500 m. 


Hotellet

Villa Sunflower er et populært hotel, beliggende meget centralt i Alanya by-midte. Hotellet består af 3 bygninger, og her er god plads til hele familien. Her kan du selv vælge, om du vil bo i hotelværelse, eller i ferielejlighed med eget køkken.

 

Her er 2 pools, en separat børnepool og en legeplads for de mindste. Her er også et SPA center med tyrkisk bad og massage (alle behandlinger i SPA centret mod betaling) og en god restaurant og poolbar. I højsæsonen arrangerer hotellet underholdning flere gange ugentligt.

 

Når det bliver tid til at udforske Alanya, kan du næsten ikke bo mere centralt. På få minutter kan du gå til Sevket Tokus Cad. – bedre kendt som ”25 meters vejen” – hvor der findes et stort udvalg af både butikker og lokale spisesteder. Bazar området og marinaen ligger ca. 10 min. gang fra hotellet.

I højsæsonen arrangerer hotellet gratis shuttleservice til stranden et par gange om dagen.

 

Trådløst internet på hotellets fællesområder mod betaling.  Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Pæne værelser til 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Studio lejlighed

Pæne lejligheder til 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 1 sovesofa, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Pænt to-værelses lejligheder til 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusve
Morgenmad : 08:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 11:00 - 12:00 og 14:30 - 16:30
Kaffe og kage : 17:00 - 18:00
Is : 12:30 - 14:30 og 16:30 - 18:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Villa Sun Flower Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes