Villa Sun Flower Apart Hotel – Populært hotel centralt i Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Villa Sun Flower Apart Hotel
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400 Kort
Hotellet

Villa Sunflower er et populært hotel, beliggende meget centralt i Alanya by-midte. Hotellet består af 3 bygninger, og her er god plads til hele familien. Her kan du selv vælge, om du vil bo i hotelværelse, eller i ferielejlighed med eget køkken.

 

Her er 2 pools, en separat børnepool og en legeplads for de mindste. Her er også et SPA center med tyrkisk bad og massage (alle behandlinger i SPA centret mod betaling) og en god restaurant og poolbar. I højsæsonen arrangerer hotellet underholdning flere gange ugentligt.

 

Når det bliver tid til at udforske Alanya, kan du næsten ikke bo mere centralt. På få minutter kan du gå til Sevket Tokus Cad. – bedre kendt som ”25 meters vejen” – hvor der findes et stort udvalg af både butikker og lokale spisesteder. Bazar området og marinaen ligger ca. 10 min. gang fra hotellet.

I højsæsonen arrangerer hotellet gratis shuttleservice til stranden et par gange om dagen.

 

Trådløst internet på hotellets fællesområder mod betaling.  Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Pæne værelser til 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse - Annex

Pæne værelser til 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer.

 

Suite Værelse

Pæne værelser til 4 personer med 2 rum: Et rum indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, det andet rum indeholder 2 sovesofa-stole. Derudover indeholder værelset aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

 

Suite Værelse - Annex

Ældre, men pæne værelser til 4 personer med rum: Et rum indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, det andet rum indeholder 2 sovesofa-stole. Derudover indeholder værelset aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusive

Morgenmad : 08:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 11:00 - 12:00 og 14:30 - 16:30
Kaffe og kage : 17:00 - 18:00
Is : 12:30 - 14:30 og 16:30 - 18:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Ekstra ydelser

 

Leje af aircondition:                    Ca. 7 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Internet (mod betaling) 

Kleopatrastranden 700 m. - Alanya centrum 500 m. 


Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser