Villa Side Residence Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Villa Side Residence Hotel
Ilıca Mh. Cumhuriyet Bul. No: 44 Ilıca / Manavgat / Türkiye Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Villa Side Residence er et dejligt 5 stjernet Ultra All Inclusive hotel, beliggende kun 5 km fra Sides gamle bydel. Hotellet er ideelt for familier der gerne vil bo i smukke omgivelser, tæt på både strand og by.

 

Her er et dejligt poolområde med pools for både store og små, bl.a en pool med vandrutsjebaner og en børnepool. Hotellet ligger kun 300 m fra den børnevenlige sandstrand i Kumköy. Her er der rig mulighed for at nyde solen og havet. I højsæsonen arrangerer hotellet gratis busservice til stranden et par gange dagligt.

 

I højsæsonen arrangerer hotellets eget animationteam sjove aktiviteter som f.eks. vandgymnastik og forskellige konkurrencer, og om aftenen er der underholdning for hele familien. Alle børn i alderen 4-12 år kan hygge sig i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) og lege på legepladsen.

 

I hotellets wellness center er der rig mulighed for selvforkælelse, og hvis formen skal holdes ved lige, kan dette gøres i fitnessrummet. 

 

Vær opmærksom på, at hotellet ikke tilbyder børnerabat til børn over 9 år.

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer. Værelser med forbindelsesdør forefindes – spørg ved bestilling. Handicapværelser forefindes – spørg ved bestilling.

 

Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder to soveværelser med hhv. en dobbeltseng og/eller 2 enkeltsenge samt TV, telefon, aircondition, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Familieværelse med hems:

Pænt indrettede værelser i 2 etager til 4 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder to soveværelser med hhv. en dobbeltseng og/eller 2 enkeltsenge samt TV, telefon, aircondition, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer.

Mad & Drikke
Ultra All Inclusive
Morgenmad : 07:30 - 10:00
Sen morgenmad : 10:00 - 11:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Snacks (pool) : 11:00 - 15:00
Kaffe, te og kage : 11:00 - 16:00
Aften snack : 21:30 - 23:30
Midnight snack : 00:00 - 07:00
 
Barer
Lobby Bar : 24 Timer
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Restaurant Bar : 10:00 - 21:00
Beach Bar : 10:00 - 17:30
 
A’la Carte – mod betaling
Sofra : 19:00 - 21:00 - Tyrkisk
Lagos : 19:00 - 21:00 - Fisk
Portofini : 19:00 - 21:00 - Italiensk
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, motoriserede vandsportsaktiviteter, og nogle faciliteter (herunder bowling, billard og alle behandlinger i wellness centret) er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. Minibaren genopfyldes med vand, sodavand og øl dagligt. Strandhåndklæder udlånes mod depositum.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. Opgradering til højere hastighed muligt mod betaling.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser