Ozlem Garden Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Ozlem Garden Hotel
Selimiye Mah, 07330 Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Hotel Özlem Garden er et mindre hotel, beliggende lige ud til stranden, og kun 500 m fra Sides hyggelige, historiske centrum. Her er ikke mange faciliteter, men det opvejes af den hyggelige atmosfære, de smukke omgivelser og den gode beliggenhed.

 

De fleste af hotellets værelser er indrettet i bungalowstil – nærmest som små rækkehuse - og er omgivet af farvestrålende blomster og appelsin- og citrontræer. 12 økonomiværelser ligger i en tilstødende annex bygning. Til hotellet hører også et lille, men hyggeligt, poolområde med en lille swimmingpool og en børnepool. Sides børnevenlige strand ligger lige på den anden side af strandpromenaden.

 

Det er muligt at spadsere til centrum langs strandpromenaden. Her ligger adskillige gode restauranter, hyggelige caféer og et stort udvalg af butikker. 


Trådløst internet tilgængeligt. Vær opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.   

Værelserne

Standardværelse:

Enkelt indrettede værelser til 2-3 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, minibar (indeholder vand), aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og terrasse. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet.

 

Økonomiværelse:

Enkelt indrettede værelser til 2-3 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, minibar (indeholder vand), aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet. Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen.

Mad & Drikke
All Inclusive


 Morgenmad 08:00 - 10:30
 Frokost 12:30 - 14:00
 Middag  19:00 - 21:00
 Kaffe/te og kage 15:00 - 16:00
 Restaurantbar 10:00 - 24:00


Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre faciliteter og aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser