Viking Suite Hotel Tyrkiet Antalya-området Kemer
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Viking Suite Hotel
Atatürk cad. No:56, 07980 KEMER-ANTALYA Kort
Hotellet

Viking Suite Hotel er et godt lejlighedshotel med en central beliggenhed i den hyggelige ferieby Kemer. Hotellet har igennem flere år været meget populært blandt skandinaviske gæster.

 

Her er et mindre, men hyggeligt, poolområde med solterrasse og en pool med integreret afsnit for de mindste børn. I perioden 15. juni til 15. august er minikluben for børn i alderen 4-12 år åben (her tales ikke skandinavisk). De voksne kan nyde godt af et besøg i det lille SPA center som tilbyder jacuzzi og massage (alle behandlinger mod betaling).

 

Opholdet er med All Inclusive, men i alle lejligheder er der også et lille te-køkken, så du selv kan tilberede lette måltider. I højsæsonen tilbyder hotellet underholdning med levende musik én gang om ugen.

 

I området omkring hotellet finder du både butikker, restauranter og supermarkeder. Den hyggelige Moonlight Beach ligger ca. 800 m fra hotellet, og der tilbydes gratis transport hertil et par gange dagligt i højsæsonen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede to-værelses lejligheder for max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, microovn, el-kedel, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), trådløst internet (mod betaling), TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Stort værelse

Pænt indrettede to-værelses lejligheder for 3 voksne og 1 barn. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, microovn, el-kedel, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), trådløst internet (mod betaling), TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Morgenmad

07:30 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:00

Snacks

15:00 – 17:00

Kaffe, te og kage

17:00 – 18:00

Middag

19:30 – 21:30

 

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske og friskpresset frugtjuice er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:                                        Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Trådløst internet på værelset:                           Ca. 5 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet. 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Bar – Restaurant - Gratis internet (lobby) - Centrum 500 m – Strand 800 m

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser