Victoria Princess Hotel & Apart Tyrkiet Antalya-området Side
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Victoria Princess Hotel & Apart

Tyrkiet / Antalya-området
Cennetler Mevkii, 527. Sk., 07330 Manavgat/Antalya
Vis på kort

Victoria Princess Hotel & Apart

Søg pris og ledighed
Placering

Sport og aktiviteter

Payment Type

Info

Pool - Børnepool - Bar
Strand 1,5km - Side centrum 800mHotellet

Victoria Princess Hotel & Apart er et enkelt, men hyggeligt, familiedrevet lejlighedshotel med en god beliggenhed ca. 1 km fra Sides gamle bydel og 800 m fra den østlige strand. Hotellet blev bygget i 2000 men blev renoveret i 2019. 

 

På hotellet finder du et mindre poolområde med pool, børnepool og en solterrasse med solsenge, parasoller og en hyggelig poolbar. Her kan dagen nydes. Er i mere til sand og saltvand er det i højsæsonen muligt at benytte hotellets shuttlebus, som kører til stranden 3 gange hver formiddag. Her kan du som gæst på hotellet frit benytte solsenge og parasoller. Pool/strandhåndklæder kan lejes på hotellet. 

 

Når du bor i ferielejlighed har du mulighed for at tilberede dine egne måltider, men hotellet har også en god restaurant, hvor du kan nyde lækre måltider (mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen, i restauranten og ved pool området. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse:

Enkelt indrettet værelse for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine og toilet.

 

Studio lejlighed (1 værelses lejlighed):

Enkelt indrettede et-værelses lejligheder for 2 personer med mulighed for én opredning. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken, en dobbeltseng og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine og toilet.

 

2 værelses lejligheder:

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer med mulighed for en opredning til et barn. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og 2 sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, TV, én aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine og toilet.

 

Mad & Drikke

Måltider er ikke inkl. 

Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                    Ca. 5 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Victoria Princess Hotel & Apart Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes