Uspecificeret Alanya Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Uspecificeret Alanya
ALANYA
Hotellet

Uspecificeret ophold bør kun vælges, hvis du absolut ingen krav stiller til hverken hotellets standard eller beliggenhed, men blot ønsker tag over hovedet og en seng at sove i.

 

Hotellets navn, type og beliggenhed oplyses først ved ankomst til destinationen. Vær opmærksom på, at det kan forekomme, at indkvartering sker på hoteller/ferielejligheder som ikke er angivet på vores hjemmeside, og at hotellerne kan være beliggende langt fra byen, i et område med trafikstøj eller i et område med støj fra barer og diskoteker. Der er ingen garanti for faciliteter som swimmingpool, aircondition, internet, restaurant etc. på hotellet/ferielejligheden. Det kan forekomme, at du skal flytte til et andet hotel under ferien – du betaler selv for transport mellem hotellerne.

 

Måltider og rengøring er som udgangspunkt ikke inkluderet i en uspecificeret rejse, ligesom du heller ikke kan forvente guideservice på hotellet. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores guider pr. telefon – tlf. nr. udleveres ved ankomst.

 

Vi modtager ikke ønsker omkring beliggenhed, faciliteter etc. på uspecificerede rejser, ligesom vi ikke anbefaler uspecificerede rejser til familier med børn.

 

Bestiller i flere værelser, kan vi ikke garantere, at i kommer til at bo på samme hotel/ferielejlighed.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser