Uspecificeret Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Uspecificeret

Søg pris og ledighed
Hotellet

Uspecificeret ophold bør kun vælges, hvis du absolut ingen krav stiller til hverken hotellets standard eller beliggenhed, men blot ønsker tag over hovedet og en seng at sove i.

 

Hotellets navn, type og beliggenhed oplyses først ved ankomst til destinationen. Vær opmærksom på, at det kan forekomme, at indkvartering sker på hoteller/ferielejligheder som ikke er angivet på vores hjemmeside, og at hotellerne kan være beliggende langt fra byen, i et område med trafikstøj eller i et område med støj fra barer og diskoteker. Der er ingen garanti for faciliteter som swimmingpool, aircondition, internet, restaurant etc. på hotellet/ferielejligheden. Det kan forekomme, at du skal flytte til et andet hotel under ferien – du betaler selv for transport mellem hotellerne.

 

Måltider og rengøring er som udgangspunkt ikke inkluderet i en uspecificeret rejse, ligesom du heller ikke kan forvente guideservice på hotellet. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores guider pr. telefon – tlf. nr. udleveres ved ankomst.

 

Vi modtager ikke ønsker omkring beliggenhed, faciliteter etc. på uspecificerede rejser, ligesom vi ikke anbefaler uspecificerede rejser til familier med børn.

 

Bestiller i flere værelser, kan vi ikke garantere, at i kommer til at bo på samme hotel/ferielejlighed.

Uspecificeret Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes