Turunc Premium Hotel Tyrkiet Marmaris Turunc
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Turunc Premium Hotel
Turunc mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Marmaris / Mugla Kort
Hotellet

Turunç er en lille, malerisk fiskerby, beliggende imellem de skovklædte bjerge og det azurblå hav. Selvom flere og flere turister i løbet af de sidste år har fået øjnene op for denne lille ”perle”, har byen alligevel formået at beholde sin afslappede og charmerende atmosfære. Turunç er også meget populær blandt sejlere, som lægger for anker i bugten.

 

Turunç Premium Hotel ligger i første parket til stranden, og er et godt valg for både par, venner og familier med børn som vil bo godt, og planlægger at bruge størstedelen af ferie på hotellet.

 

Her er et godt poolområde med pool, børnepool med 3 små vandrutsjebaner og en stor solterrasse med en fantastisk udsigt over havet. Mens børnene i alderen 4-12 år hygger sig i miniklubben (her tales ikke skandinavisk), kan de større børn f.eks. spille bordtennis, boccia og billard, eller deltage i nogle af de sjove aktiviteter som hotellets animationsteam arrangerer. Animationsteamet arrangerer aktiviteter og konkurrencer om dagen, og underholdning om aftenen. Her kan man f.eks. prøve kræfter med karaoke.  

 

Vil du forkæle dig selv, har hotellet en SPA afdeling med tyrkisk bad, sauna, dampbad og massage (alle behandlinger mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Elegant indrettede værelser til 2-3 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (genopfyldes dagligt med vand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, hårtørrer og telefon.

 

Panorama værelse

Store og Elegant indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng, sofa, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (genopfyldes dagligt med vand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, hårtørrer og telefon.

 

Premium værelse

Store og elegant indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng, lænestol, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (genopfyldes dagligt med vand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon med jacuzzi. Badeværelse med brusekabine, toilet, hårtørrer og telefon.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:45 – 14:00

Snack Buffet

12:00 – 16:00

Is

16:00 – 17:00

Kaffe, te og kage

10:00 – 22:00

Middag

19:00 – 21:30

Midnatssuppe

24:00 – 02:00

Sandwich

02:00 – 06:00

 

A’la Carte Restaurant – Euro 5.- pr. person - Husk at reservere bord!

 

Tyrkisk A’la Carte

20:00 – 22:00

 

Barer

 

Lobby Bar

10:30 – 24:00

Palm Bar

10:30 – 18:00

Palm Bar

20:00 – 02:00

Palm Bar*

02:00 – 07:00

Pool Bar

10:00 – 19:00

Vitamin Bar

09:00 – 19:00

 

 * Ingen servering af alkohol


Udvalgt, importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret og nogle faciliteter, herunder billard, er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod depositum (Euro 10.- pr. håndklæde).

 

Høj musik fra animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool med vandrutsjebaner - Gratis internet
Strand 0 m - Turunç centrum 100 m - Marmaris 22 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser