Tropic On The Beach Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Tropic On The Beach Hotel
Hotellet

Tropic On The Beach er et enkelt hotel med en god stemning som består af fem bygninger. Hotellet har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Side, og her er mange stamgæster der kommer igen år efter år.

 

Hotellet har et lille men hyggeligt poolområde, med god mulighed for både afslapning i solen og en kølig dukkert i poolen. Omkring poolen findes der solsenge og parasoller, og til de mindste er her en børnepool at plaske i. Her er også en poolbar hvor du kan købe morgenmad og lette retter hvis sulten skulle melde sig. Stranden ligger kun få skridt fra hotellet, og her kan hotellets gæster frit benytte solsenge og parasoller.

 

Hotellets restaurant ligger lige ud til strandpromenaden og er et populært mødested, også for gæster udefra. Støj i form af musik og ferieliv fra nærliggende barer, trafik og hotellets egen restaurant vil forekomme.

 

Trådløst internet er tilgængeligt. Vær opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Vær opmærksom på, at transferbussen ikke kan køre hele vejen til hotellet, og at det derfor må påregnes, at man selv skal bære sin bagage ca. 50 - 200 m fra bussen til hotellet.

 

Hotellet har ikke elevator, og her er både trapper og niveauforskelle.

Værelserne

Økonomiværelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en ekstra opredning på en feltseng. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Studio Lejlighed

Pænt indrettede studiolejligheder for 2 personer. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Studio Deluxe Lejlighed

Pænt indrettede studiolejligheder for 2 personer med mulighed for en ekstra opredning til et barn. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Pænt indrettede lejligheder i to etager for 4 personer. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Måltider indgår ikke.

Ekstra ydelser

Aircondition:                               Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurant – Bar – Gratis internet

Strand 20 m – Side centrum 1 km - Antalya Lufthavn 65 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser