Transatlantik Hotel Tyrkiet Antalya-området Kemer
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Transatlantik Hotel
Göynük, 07985 Kemer/Antalya Kort
Hotellet
Ud over 11 villaer/huse kan gæsterne vælge mellem 395 kabiner, herunder 112 juniorsuiter, 9 suiter og 218 dobbeltkabiner. Receptionen i lobbyen er bemandet døgnet rundt. Serviceydelser, såsom en garderobe, en safeboks og mulighed for at veksle valuta er med til at give gæsterne et behageligt ophold. Ydermere er der WLAN til rådighed i fællesarealerne. På stedet er der elevator og faciliteter velegnede til gæster i kørestol. På stedet findes der ud over et supermarked og en souvenirbutik også en række andre butikker. Hotellet tilbyder en have og en legeplads. Som del af stedets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue, et legerum og et bibliotek. Gæster der helst rejser i egen bil, vil finde et parkeringsdæk. Af serviceydelser tilbydes også babysitterservice ved forespørgsel, lægevagt, kahytservice, vasketøjsservice, en frisør og en skibslæge.
Værelserne
I kahytterne findes der et klimaanlæg og et varmeapparat. Der hører en altan til visse kahytters standardfaciliteter. Der tilbydes kahytter med gulvtæppe samt dobbeltseng. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Desuden findes der telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv og WiFi. På badeværelset – som er udstyret med brusebad – er der ligeledes en hårtørrer til rådighed. Der kan bestilles kabiner egnede til gæster i kørestol med barrierefrit badeværelse. Til forældre med børn tilbydes der familiekabiner.
Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en spisesal, en café og en bar. Der står en ikkerygerrestaurant med klimaanlæg, barnestole og separat rygerområde til rådighed for gæsterne. Der kan foretages reservationer med alt inklusive. Til morgenmad, frokost og aftensmad kan passagererne betjene sig selv ved buffeten eller bestille lige hvad de har lyst til fra menuen (til aftensmad). Gæster med alt inklusive har adgang til særlige ydelser, såsom snacks. Alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer er for gæsterne inklusive.
Sport og aktiviteter
Passagererne kan tilbringe deres aktive fridage i poolområdets 3 udendørs swimmingpools. I det indendørs svømmebassin kan der bades uanset vejret. Endvidere er der et badeområde for børn. Her vil enhver badeglad gæst komme i godt humør med lidt forfriskende at drikke fra snackbaren ved swimmingpoolen eller en stund med muskelafspænding i boblebadet. På soldækket med liggestole og parasoller kan man rigtig nyde ferien. Der tilbydes sportslig afveksling i form af forskellige aktiviteter på overnatningsstedet, såsom tennis, beachvolley, volleyball, basketball og minigolf. Hotellet tilbyder et bredt udvalg af sportsfaciliteter indendørs, herunder et fitnessstudie, bordtennis, squash, gymnastik og aerobic samt mod betaling også billard og bowling. Ydermere råder stedet over et wellnessområde med et spa-bad, en sauna, et dampbad, et hamam, en skønhedssalon og et solarium. Mod betaling tilbydes: massagebehandlinger. Et animeringsprogram, en miniklub, et minidiskotek og et diskotek sørger for uovertruffen underholdning. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Placering
Den nærmeste lufthavn hedder Antalya (AYT) og ligger ca. 50 km derfra.
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandland - Restaurant - Bar - Gratis Internet - Strand 0 m. 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser