Titanic Deluxe Belek Tyrkiet Antalya-området Belek
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Titanic Deluxe Belek
Belek, Kadriye Mah. Üçkum Tepesi Mevkii Beşgöz Cad. No: 72/1, 07525 Serik/Antalya Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Belek. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Titanic Belek Deluxe er indbegrebet af et luksushotel. Her skal du bo, hvis du stiller store krav til hotellet, ønsker at have adgang til et væld af aktiviteter og faciliteter og sætter pris på at bo i naturskønne omgivelser.

Hotellet ligger ved golf mekkaet Belek, der – udover de internationalt kendte golfbaner – er kendt for den smukke natur, den skønne strand og de rolige omgivelser. Titanic Belek Deluxe anbefales både til familier med børn og til par der ønsker til at forkæle sig selv i lækre omgivelser. Her har du alt inden for rækkevidde, og det er slet ikke sikkert at du har lyst til at forlade hotellet under din ferie.

Her finder du ikke mindre end 7 forskellige pools, heraf en udendørs saltvandspool, 2 indendørs pools, en ”Aqua pool” for voksne og større børn med 4 vandrutsjebaner. Her er naturligvis også pools for de mindste børn, heraf én med vandrutsjebaner. I hotellets miniklub (her tales ikke skandinavisk) arrangerer personalet sjove aktiviteter som f.eks. ansigtsmaling, mini disco og forskellige shows, som børnene selv har mulighed for at deltage i. For de voksne vil spa-centret nok være det store trækplaster: Tyrkisk bad, dampbad og flere saunaer er alle faciliteter som hotellets gæster frit kan benytte. Ønsker du at afslutte med en dejlig gang massage, at blive ”skrubbet” til den store guldmedalje i det tyrkiske bad eller få sat håret, er dette muligt mod betaling.

Den sværeste beslutning du bliver nødt til at tage er nok, hvor dagens næste måltid skal indtages. Heldigvis er der mange muligheder for at holde formen ved lige: 2 fitnesscentre, 7 tennisbaner, basket- og beachvolley baner og daglige aktiviteter som f.eks. danselektioner og vand-aerobic.


Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at internetforbindelsen kan være både langsom og ustabil, og at det sjældent er muligt at streame film etc.

 

Værelserne

Standard værelse:

Luksuriøse værelser, alle indrettede med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, telefon, fladskærms tv, sikkerhedsboks, minibar, centralt styret aircondition, trådløst internet og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, toilet og hårtørrer.

 

Familie suite:

10 luksuriøse familieværelser med 2 soverum og 2 badeværelser. Værelserne er indrettede med hhv. en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, telefon, to fladskærms tv, sikkerhedsboks, minibar, centralt styret aircondition, el-kedel, trådløst internet og balkon eller terrasse have- eller havudsigt. Badeværelser med bad, toilet, telefon og hårtørrer.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Buffet restaurant Hotellets ”hovedrestaurant” er opdelt i flere afdelinger, med forskellige temaer

Morgenmad

:

07:00 - 11:00

Frokost

:

12:30 - 14:30

Middag

:

19:00 - 21:30

Midnight snack

:

00:00 - 03:00

 

A’la carte restauranter - reservation nødvendig

La Paglia

:

19:00 - 23:00

Okeanos

:

19:00 - 23:00

Hasir

:

19:00 - 23:00

 

Beef Grill Club

:

19:00 - 23:00 - mod betaling

Boat Dinner

:

19:00 - 23:00 - mod betaling

Cabana Dinner

:

19:00 - 23:00

 

OBS: Reservation påkrævet i alle A’la carte restauranter. Ingen adgang i badetøj, shorts, soltoppe etc.

 

Barer

Lobby Bar

:

24 Timer

Irish pub

:

09:00 - 01:00

Pattiserie

:

09:00 - 23:00

Kaffe og te

:

09:00 - 00:00

Centric pool bar

:

09:00 - 00:00

Comfort pool bar

:

09:00 - 00:00

Aqua pool bar

:

09:00 - 19:00

 

Udvalgt, importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, vandsportsaktiviteter, leje af tennisketcher og bolde og nogle faciliteter er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år!

Udendørs restauranter, barer og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen. Indendørs pool åben i perioden 01.11 – 31.03.

 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandland - Restaurant - Bar

Gratis Internet - Strand 1 km. - Belek centrum 5 km. - Antalya centrum 40 km.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser