Sunrise Village Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sunrise Village Hotel
Kambos Platania, 73014, Chania, Crete Kort
Hotellet

Sunrise Village Hotel er et hyggeligt og familiedrevet hotel, beliggende på en bakke i udkanten af Platanias. Hotellet er populært blandt skandinaviske gæster, og det er ikke så underligt, for her føler man sig hurtigt hjemme. Hotellet består af fem 3-etagers blokke som alle ligger rundt om poolområdet.

 

Ved det hyggelige poolområde er der en pool og en lille solterrasse med liggestole og parasoller. Til de mindste er der en børnepool og en legeplads. I restauranten spiser man godt, og hotellets poolbar er hotellets naturlige samlingspunkt. I højsæsonen arrangeres der aktiviteter og underholdning både i dag- og aftentimerne, flere gange ugentligt.

 

Stranden ligger ca. 550 m fra hotellet. Du kan gå til Platanias centrum, hvor du finder et godt udvalg af butikker, restauranter og barer.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og på værelserne. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er meget dårlig, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign. 

Værelserne

Superior Studio

Pæne ét-værelses lejligheder til max 3 personer, indrettet i lyse farver. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer. Bemærk, at de fleste ét-værelses lejligheder ligger i stueetagen.

 

Superior to-værelses lejlighed

Pæne to-værelses lejligheder til max 4 personer, indrettet i lyse farver. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret opholds- og soverum med to sovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer. Bemærk, at de fleste to-værelses lejligheder ligger i stueetagen.

 

Superior to-værelses lejlighed (2 etager)

Pæne to-værelses lejligheder i 2 etager til max 5 personer, indrettet i lyse farver. Alle lejligheder indeholder et soveværelse (på første sal – her er ikke dør), og et kombineret opholds- og soverum med to sovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt 2 balkoner. 2 badeværelser med badekar, toilet og hårtørrer. Lejlighederne ligger på 1./2. sal.

Måltider

All Inclusive

 

 

Måltider & Snacks

 

Morgenmad

08:00 – 10:00

Frokost

13:00 – 14:30

Is (Main Restaurant)

13:00 – 14:30 + 18:00 – 22:45

Is (Pool Bar)

10:00 – 18:00

Snacks

10:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

 

Pool Bar

10:00 – 18:00

Restaurant Bar

18:00 – 22:45

 

 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og nogle faciliteter (herunder billard) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:        0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:              1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – All Inclusive - Strand 550 m – Platanias centrum 800 m – Chania 12 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser