Sunlight Garden Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sunlight Garden Hotel
Side, 1060. Sk. No:1, 07330 Manavgat/Antalya Kort
Hotellet

Sunlight Garden Hotel er et dejligt hotel med en god beliggenhed i Side. Hotellet består af 29 mindre,

tre-etagers bygninger, alle beliggende omgivet af en dejlig, frodig have. Opholdet er med Enkel All Inclusive, så du behøver ikke at forlade hotellet når sulten melder sig.

 

Hotellet råder over 2 pools, 2 separate børnepools og en pool med vandrutsjebaner. Poolområderne er hyggelige, omgivet af palmer og frodige blomster og naturligvis solsenge og parasoller til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Foretrækker du sand og saltvand ligger stranden ca. 500 fra hotellet, og i højsæsonen arrangerer hotellet gratis shuttleservice hertil 3 gange dagligt.

 

I miniklubben, hvor der også findes en legeplads, kan alle børn i alderen 4-12 år møde nye venner. Her er åbent et par timer hver formiddag og eftermiddag. Imens kan de større børn dyste i bordtennis eller billard. På hotellet er der også et lille hamam, og mulighed for en dejlig, afslappende omgang massage (mod betaling).

 

Vær opmærksom på, at der ikke er elevator på hotellet.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 


Vær opmærksom på, at børn regnes som voksne når de er fyldt 12 år.

Værelserne

2 værelses lejlighed

Pænt indrettede to-værelses lejligheder for max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med en sovesofa. Lejlighederne indeholder, telefon, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), el-kedel, minikøleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

3 værelses lejlighed

Pænt indrettede tre-værelses lejligheder for max 6 personer. Alle lejligheder er indrettet med to soveværelser, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret sove- og opholdsrum med en sovesofa. Lejlighederne, telefon, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), el-kedel, minikøleskab og to balkoner. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Måltider

Enkel All Inclusive

 

Morgenmad

07:30 – 10:00

Frokost

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Is

13:30 – 15:30

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret på flaske, cocktails, friskpresset juice og specialkaffe indgår ikke i All Inclusive konceptet.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restaurant, bar, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, eller når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:           2 Euro pr. dag

Vis mere Vis mindre
Info

Pools - Børnepools - Vandrutsjebane - Gratis internet - Strand ca. 500 m – Side centrum ca. 2 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser