OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Sunis Kumkoy Beach Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.

 

Sunis Kumköy Beach Hotel er et godt 5 stjernet Ultra All Inclusive hotel, beliggende i Kumköy, ca. 2 km fra Side. Hotellet er et rigtig godt udgangspunkt for familier med både store og små børn, som planlægger at skulle bruge en stor del af ferien på hotellet.  

 

Det er næsten umuligt at komme til at kede sig her, for med et stort og luftigt pool område med pools for alle aldre, privat strand, det indbydende Spa-center og de mange aktiviteter for store og små, kan det være svært at løsrive sig fra hotellet. Uanset om der står afslapning og selvforkælelse eller aktiviteter og underholdning på programmet er der rig mulighed for dette.  Det professionelle animation team byder på underholdning og aktiviteter for alle aldre i både dag- og aftentimerne.  

 

Hotellet består af en hovedbygning og 7 mindre Club bygninger, og det er op til dig, om du vil bo i hovedbygningen eller i et af de charmerende Club værelser.

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse:

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Værelset indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar, sikkerhedsboks og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Værelser med handicapvenligt badeværelse forefindes – spørg ved bestilling.

 

 

Lake House

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Værelset indeholder en dobbeltseng, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar, sikkerhedsboks og balkon eller terrasse. Badeværelse brusekabine, toilet og hårtørrer. Værelser med handicapvenligt badeværelse forefindes – spørg ved bestilling.

 

 

Familieværelse:

Elegant indrettede værelser for 4 personer. Værelserne er indrettet med to separate soverum med hhv. en dobbeltseng og to enkeltsenge i hvert rum, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand, sodavand og øl), 2 TV, telefon og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Sunis Kumkoy Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes