OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Sunis Evren Beach Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Sunis Evren Beach Resort er et stort 5 stjernet resort hotel beliggende ca. 7 km fra den charmerende by Side. Uanset om i rejser som familie eller par, er der rig mulighed for både afslapning, underholdning og aktiviteter på hoteller.

 

Ved det store poolområde er der god plads til alle, og vandrutsjebanerne vil helt sikkert være et hit hos børn og andre vandhunde. Fra hotellet er der direkte adgang til hotellets dejlige sandstrand. Her er også en miniclub, som arrangerer sjove aktiviteter for de 4-12 årige (her tales ikke skandinavisk) samt bordtennis, bordfodbold og billard.

 

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med tyrkisk bad, sauna, indendørs pool og massage (alle behandlinger mod betaling). Hotellet arrangerer dagligt aktiviteter omkring poolen i dagtimerne og underholdning om aftenen.  

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand og øl) el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder to soveværelser med hhv. en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand og øl), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
Ultra All Inclusive


 Morgenmad 07:00 - 11:00
 Frokost 12:30 - 14:30
 Middag19:00 - 21:30
 Night snack 23:00 - 07:00
 Mevlana Snacks 12:00 - 16:00
 Patisserie & is 10:00 - 24:00
 Snack Bar 12:00 - 17:00
  
  
 Lobby Bar 24 timer åben
 Pool Bar 10:00 - 24:00
 Sagitta Bar 10:00 - 22:00
 Disco Bar 23:00 - 02:00
 Beach Bar 10:00 - 18:00
  
 A'la Carte  19:00 - 21:30
 Ét måltid inkl.Reservation nødvendig


Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. 

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Støj fra hotellets Disco bar og aktiviteter/underholdning kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Sunis Evren Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes