Sunway Apart, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sunway Apart
TrustYou Tooltip Text
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Hotellet


Sunway Apart er et mindre, hyggeligt lejlighedshotel, beliggende i et område, som i flere år har været meget populært blandt danskere. Her bor man tæt ved markedshallerne, hvor man hver dag kan købe frisk frugt og fisk, og kun ca. 10 min. gang fra den kendte Kleopatra Strand.

 

Her er et hyggeligt poolområde med solterrasse med solstole og parasoller, vandrutsjebane og en børnepool for de mindste. Her er også en bar og en restaurant, hvor du har mulighed for bl.a. at købe morgenmad, så du ikke behøver at lave dette selv.

 

Alanya centrum ligger kun ca. 1,5 km fra hotellet. Du kan gå hertil, eller benytte dig af de lokale by-busser, som har stoppested 10 m fra hotellet.


I tilknytning til hotellet ligger én af områdets mest besøgte restauranter, der – ud over at servere god mad – også er et populært mødested for mange skandinaviske stamgæster. Her kan du også se dansk TV.

 

Gratis trådløst internet på hotellets fællesområder.  Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

To værelses lejlighed

Pænt indrettede to-værelses lejligheder for 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el kedel, aircondition, sikkerhedsboks, TV (med danske kanaler) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling.

 

Tre værelses lejlighed

Pænt indrettede tre-værelses lejligheder for 5 personer. Alle lejligheder er indrettet med to soveværelser med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el kedel, aircondition, sikkerhedsboks, TV (med danske kanaler) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling.

Mad & Drikke
Måltider ikke inkl.
Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 7 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 3 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

Internet på værelset:                 Ca. 3 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Internet
Kleopatrastranden 800 m - Alanya centrum 1,5 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser