Sunway Apart – Hyggeligt lejlighedshotel i et populært område i Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Sunway Apart

Tyrkiet / Antalya-området
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Vis på kort

Sunway Apart

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Internet (mod betaling) - Kleopatrastranden 800 m. - Alanya centrum 1,5 km. 

Hotellet

Sunway Apart er et mindre, hyggeligt lejlighedshotel, beliggende i et område, som i flere år har været meget populært blandt danskere. Her bor man tæt ved markedshallerne, hvor man hver dag kan købe frisk frugt og fisk, og kun ca. 10 min. gang fra den kendte Kleopatra Strand.

 

Her er et hyggeligt poolområde med solterrasse med solstole og parasoller, vandrutsjebane og en børnepool for de mindste. Her er også en bar og en restaurant, hvor du har mulighed for bl.a. at købe morgenmad, så du ikke behøver at lave dette selv.

 

Alanya centrum ligger kun ca. 1,5 km fra hotellet. Du kan gå hertil, eller benytte dig af de lokale by-busser, som har stoppested 10 m fra hotellet.

 

 I tilknytning til hotellet ligger én af områdets mest besøgte restauranter, der – ud over at servere god mad – også er et populært mødested for mange skandinaviske stamgæster. Her kan du også se dansk TV.

 

Trådløst internet på hotellets fællesområder.  Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

To værelses lejlighed

Pænt indrettede to-værelses lejligheder for 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el kedel, aircondition, sikkerhedsboks, TV (med danske kanaler) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling.

 

Tre værelses lejlighed

Pænt indrettede tre-værelses lejligheder for 5 personer. Alle lejligheder er indrettet med to soveværelser med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el kedel, aircondition, sikkerhedsboks, TV (med danske kanaler) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Trådløst internet mod betaling.

Mad & Drikke
Måltider ikke inkl.

Sunway Apart Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes