Sun Hotel by En Vie Beach Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sun Hotel by En Vie Beach
Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. No:24, 07400 Kort
Hotellet

Sun Hotel by En Vie Beach (tidligere Sun Hotel) ligger bogstaveligt talt på stranden, lige ved siden af det oprindelige En Vie Beach Hotel. Bygningen gennemgik en større renovering i løbet af vinteren 2020-2021, og i dag fremstår hotellet som en ekstra tilbygning til En Vie Beach – et lille, men eksklusivt boutique hotel, indrettet i skandinavisk stil.

 

Hotellet deler faciliteter med En Vie Beach, og det er også her restauranten og baren ligger. Begge dele er populært, og er også meget besøgt af gæster som ikke bor på hotellet, særligt om aftenen.

 

Fra hotellet er der direkte adgang til stranden, hvor du som gæst gratis kan benytte solsenge og parasoller. I hotellets mini-pool kan du køle dig ned på varme dage – den er dog ikke egnet til svømning.

 

Hotellet er et voksenhotel (+16 år), men børn har adgang til både restauranten og stranden.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc.

 

Strandhåndklæder kan lejes. Pavilloner / Cabanas på stranden mod betaling.

Værelserne

Standardværelse

Elegante værelser for 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, sikkerhedsboks, TV, minibar (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse med havudsigt

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, sikkerhedsboks, TV, minibar (mod betaling), el-kedel, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Morgenmad inkl.

Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser