Sun Club Side Hotel – Et hyggeligt nyrenoveret hotel ved den gamle by
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Sun Club Side Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Side Mahallesi Kiremithane Sokak No: 611
Vis på kort

Sun Club Side Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebane - Restaurant - Bar
Gratis Internet - Privat strand 350 m - Side centrum 2 km

Hotellet

Sun Club Side er et hyggeligt hotel for par og familier, beliggende ca. 2 km fra Sides charmerende gamle bydel. Hotellet blev renoveret i 2014, og fremstår lyst og indbydende.


Hotellet består af flere bygninger, alle i 2 etager. Her er et godt poolområde med pool med vandrutsjebane, børnepool, og en solterasse med solstole og liggestole samt en poolbar. Hotellets restaurant ligger på 1. sal, og adgang hertil sker ad trapper. For de mindste er der en miniklub (4-12 år – her tales ikke skandinavisk), hvor der arrangeres aktiviteter nogle timer hver for- og eftermiddag og en legeplads. Her er også et mindre spa center, hvor du finder et fitnessrum, et tyrkisk bad og massage (behandlinger mod betaling). I højsæsonen arrangerer hotellet aktiviteter og underholdning.


Sun Club Side ligger kun 100 m fra havet, og 350 m fra hotellets egen strand, hvor solstole og parasoller kan benyttes gratis af hotellets gæster. Der er et lille udvalg af butikker lige uden for hotellet. 


Trådløs internetforbindelse findes på hotellernes fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

130 elegant indrettede værelser, indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, minibar (indeholder vand ved ankomst, opfyldning mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon (værelser i stueetagen med terrasse). Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.


Familieværelse:

14 elegant indrettede familieværelser, bestående af ét stort rum, indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt en køjeseng, aircondition, TV, telefon, minibar (indeholder vand ved ankomst, opfyldning mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon (værelser i stueetagen med terrasse). Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusive

Morgenmad : 07:30 - 10:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Kaffe, te og kage : 16:00 - 17:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Importerede drikkevarer, friskpresset frugtjuice og tyrkisk kaffe er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. All Inclusive kan ikke benyttes på hotellets strand.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Drikkevarer serveres i plastikglas.

Udendørs restauranter og barer kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

I lavsæsonen kan det forekomme, at måltider serveres portionsanrettet.
Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Sun Club Side Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes