Sun Beach Park & Spa Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sun Beach Park & Spa
Side Mah. 611 Sok. No:5 Manavgat / Antalya Kort
Hotellet

Sun Beach Park & Spa er et godt All Inclusive hotel i charmerende Side, tæt på både strand og lokalt centrum. Her finder du alt hvad du behøver til en afslappende ferie.

 

På hotellet findes to dejlige poolområder med ialt 3 pool: En “afslapningspool”, en separat børnepool for de mindste og en pool med vandrutsjebane, så her er pools for alle. Foretrækker du saltvand og sand mellem tæerne ligger hotellets egen strand kun 150 m væk. På søsterhotellets strandstykke er der en lille snackbar, hvor du kan købe lokale drikkevarer og enkle retter. Solsenge og parasoller på stranden er gratis for hotellets gæster.

 

Ingen kommer til at kede sig på Sun Beach Park & Spa. Her er en skøn SPA afdeling med bla. tyrkisk hamam (behandlinger mod betaling), en TV-lounge, fitnessrum, bordtennis og dart. Til hotellets mindste gæster er der et legerum “Villa Villerkulla”, hvor børn i alle aldre kan spille spil eller tegne under opsyn af forældrene (her er ikke personale). I højsæsonen arrangerer hotellet underholding i form af f.eks. tyrkisk aften en gang om ugen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Vær opmærksom på, at hotellet ligger på en lille vej, hvor store busser ikke kan køre hele vejen til hotellet. Derfor stopper bussen ca. 50 m fra hotellet, og man skal gå det sidste stykke. 

Værelserne

Standardværelse

Enkle og stilfulde værelser for 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, minibar (indeholder vand) og balkon. Badeværelse ved brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Enkle og stilfulde værelser for 3 personer. Alle værelser er indrettet med et soverum med en  dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt et rum med en sovesofa, TV, telefon, aircondition (kun i soverummet), sikkerhedsboks, minibar (indeholder vand) og fransk altan. Badeværelse ved brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Økonomiværelse

Enkle og stilfulde værelser for 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks og minibar (indeholder vand). Badeværelse ved brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Vær opmærksom på, at økonomiværelserne ikke har balkon, og at nogle af værelserne ligger i stueplan.

Måltider

All Inclusive

 

Morgenmad

07:00 – 09:30

Sen morgenmad

09:30 – 10:00

Frokost

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Kaffe, te og kage

15:30 – 16:30

 

Bar

10:00 – 23:00

Strand Bar

10:00 – 17:00

 

 

Importeret alkohol, friskpresset frugtjuice, drikkevarer på flaske, cocktails, is og specialkaffe er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Høj musik fra nærliggende barer kan forekomme. I højsæsonen kan pladsen på stranden være trang.

 

Udendørs pools, restauranter og barer kan være lukket i lavsæsonen, eller når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                                                      Ca. 2 euro pr. Dag, som betales direket til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres. 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurant – Bar – Internet (lobby)
Strand 150 m – Lokalt centrum 150 m – Side centrum 1,2 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser