Sultan Sipahi Resort Hotel, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sultan Sipahi Resort Hotel
SARAY MAH. GÜZELYALI CAD. NO:30 ALANYA
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi i perioden 15. november  - 15. marts har begrænset guideservice. Dette betyder, at der ikke er en guide i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Du kan heller ikke forvente guideservice på hotellet. En skandinavisk/engelsktalende vil være tilgængelig i nødsituationer på telf. +90 541 539 5000.


Sultan Sipahi er et godt, 4 stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed i det hyggelige Damlataş område. Kleopatra stranden ligger kun 50 m fra hotellet – du skal blot krydse vejen for at få sand mellem tæerne.

 

Hotellet består af 3 mindre blokke, bygget omkring 2 swimmingpools – heraf en med vandrutsjebane – børnepool og en hyggelig solterrasse.

 

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med indendørs pool, lille fitness rum, tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling). I højsæsonen arrangerer hotellet jævnligt aktiviteter og underholdning for både børn og voksne.


Trådløst internet er tilgængeligt i hotellets lobby. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), el-kedel, minibar (indeholder vand) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Stort værelse

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), el-kedel, minibar (indeholder vand) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. 

Måltider

All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Morgenmad

07:30 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 15:00

Kaffe og kage

16:00 – 17:00

Midnatssuppe

23:30 – 00:00

 

Drikkevarer

 

Lobby Bar

10:00 – 23:00

Pool Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importeret alkohol, friskpresset frugtjuice, drikkevarer på flaske, vandpibe, vandsportsaktiviteter på stranden og nogle faciliteter (inklusive billard) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Solsenge og parasoller på stranden kan lejes mod betaling. All Inclusive indgår ikke på stranden.

 

 

Udendørs pools, vandrutsjebaner, restauranter og barer kan være lukket i lavsæsonen, eller når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af aktiviteter, underholdning etc. vil være begrænset udenfor højsæsonen.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                                                      Ca. 2 euro pr. Dag, som betales direket til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres. 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Bar - Restaurant - Internet(mod betaling)
Kleopatrastranden 50 m - Centrum 500 m

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser