Suite Laguna Hotel, Antalya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Suite Laguna Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotellet
Stedets 12 juniorsuiter, 26 suiter og 26 lejligheder ligger fordelt på 7 etager og er tilgængelige via 2 elevatorer. Den døgnåbne reception i lobbyen giver fleksibilitet ved ankomst og afrejse. Der tilbydes forskellige faciliteter og serviceydelser, heraf kan nævnes en safeboks, mulighed for at veksle valuta, en fjernsynsstue og vækkeservice. Via WLAN-netværket kan gæsterne gå på internettet. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på lejlighedshotellets parkeringsplads. Til stedets serviceudbud hører egen transportbus.
Placering
Dette cityhotel ligger i Antalya, omkring 1 km fra stranden, ved en hovedvej. Antalyas centrum samt dets turistiske højdepunkter finder gæsterne ca. 1 km derfra. Den nærmeste lufthavn hedder Antalya (AYT), og afstanden dertil er ca. 15 km.
Værelserne
Overnatningsstedets værelser rummer et klimaanlæg og varme med individuel regulering. På nogle af værelserne er der en altan. Der tilbydes værelser med gulvtæppe samt dobbeltseng. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Der er tillige en kogeniche med et minikøleskab. Telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv og WiFi (mod gebyr) sørger for optimal komfort. På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer.
Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en spisesal, en morgenmadsrestaurant og en bar. Der venter gæsterne diverse specialiteter i stedets klimatiserede ikkerygerrestaurant. Med hensyn til forplejning tilbyder hotellet mulighed for at foretage reservationer med overnatning inkl. morgenmad, halvpension og helpension. Hver dag sammensættes der en afvekslende buffet til morgenmad og aftensmad, mens der kan bestilles en menu til frokost.
Sport og aktiviteter
Det udendørs poolområde omfatter et badeområde for børn og egner sig fremragende til aktive fridage samt til gæster der dyrker vandsport regelmæssigt. På solterrassen står der behagelige liggestole og skyggefulde parasoller klar til brug. Der er tillige en snackbar ved swimmingpoolen. I deres fritid kan gæsterne benytte sig af forskellige tilbud, hvortil hører mulighed for at spille golf, bordtennis og et solarium og mod betaling også en sauna og massagebehandlinger. Mens forældrene slapper af, kan børnene deltage i det variationsrige underholdningsprogram med spil og leg. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Der accepteres på lejlighedshotellet følgende kreditkort: American Express, Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser