Sonnen Hotel Tyrkiet Marmaris Marmaris
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sonnen Hotel
Cildir Mah. 230. Sok No:4 48700 Marmaris / Mugla Kort
Hotellet
Stedet tilbyder 7 juniorsuiter og 110 dobbeltværelser fordelt på 7 etager og tilgængelige via elevator. Receptionen er døgnet rundt bemandet. Overnatningsstedets faciliteter omfatter bagageopbevaring, en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Via WLAN-netværket (uden gebyr) kan gæsterne gå på internettet. Der kan handles dagligvarer i supermarkedet på stedet. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Serviceudbuddet omfatter også lægevagt, roomservice mod betaling, vasketøjsservice og en frisør. Der kan afholdes møder, foredrag eller konferencer i stedets konferencelokale.
Placering
Dette hotel finder gæsterne lige i centrum af Marmaris, lige ved stranden, med diverse fritidstilbud i nærheden. I omgivelserne findes der barer, pubber og restauranter samt diverse indkøbsmuligheder. Den nærmeste lufthavn hedder Dalaman (DLM), og afstanden dertil er ca. 90 km.
Værelserne
På værelserne finder gæsterne et klimaanlæg. Der hører en altan til visse værelsers standardfaciliteter. Desuden findes der internetadgang, telefon og fjernsyn med satellit-/kabel-tv. Badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, råder desuden over en hårtørrer. Kosmetikprodukter på badeværelserne sørger for den særlige komfort.
Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en restaurant, en spisesal, en morgenmadsrestaurant og en bar. Med hensyn til forplejning kan der foretages reservationer med alt inklusive. Der tilbydes morgenmad, frokost og aftensmad.
Sport og aktiviteter
Det udendørs poolområde omfatter et badeområde for børn og egner sig fremragende til aktive fridage samt til gæster der dyrker vandsport regelmæssigt. På solterrassen står der behagelige liggestole og skyggefulde parasoller klar til brug. I baren ved swimmingpoolen vil gæsterne have mulighed for at bestille diverse kolde drikke. Lidt afveksling tilbydes i form af dykning og bordtennis. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser