Sonio Beach Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sonio Beach Hotel
Platanias Chania Crete GR 73014 Kort
Hotellet

Sonio Beach er et charmerende familiedrevet lejlighedshotel i den populære ferieby Platanias. Hotellet er velholdt og hyggeligt, og mange stamgæster vender tilbage år efter år. Det svensk-græske værtspar er meget imødekommende, og vil gøre alt for, at alle gæster føler sig velkomne. Her bor du få skridt fra stranden (solstole og parasoller på stranden mod betaling) og med et stort udvalg af tavernaer, butikker og natteliv lige uden for døren.

 

Her er et fint poolområde med pool med børnesektion, og solsenge og parasoller, samt en hyggelig, skyggefuld have, hvor man kan søge læ for solen. Hotellet har også en populær restaurant med en skøn udsigt over havet. Her er underholdning i form af musik og græsk dans nogle gange om ugen i højsæsonen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Pæne og lyse ét-værelses lejligheder til max 2 voksne og 1 barn. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine og toilet.

 

Studio

Pæne og lyse ét-værelses lejligheder til 3 personer. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine og toilet.

 

To-værelses lejlighed

Pæne og lyse to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret opholds- og soverum med sovesofa, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine og toilet.

Måltider

Måltider ikke inkl.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                         Ca. 14 Euro pr. uge, som betales direkte til hotellet.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:        0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:              1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool med børnesektion – Have – God restaurant - Gratis internet

Strand 10 m – Lokalt centrum (Platanias) 500 m – Chania 10 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser