Solimar Aquamarine Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Solimar Aquamarine Hotel
Gerani, Platanias Chania 73014 , Greece Kort
Hotellet

Solimar Aquamarine Hotel er et moderne hotel af høj standard beliggende i Gerani, omgivet af oliven-, appelsin- og palmetræer. Hotellet er et oplagt valg for både par og familier, som stiller krav til hotellet, og gerne vil bo i luksuriøse omgivelser på ferien.

 

Hotellet råder over et dejligt poolområde med en stor solterrasse med pool og en børnepool med en vandrutsjebane for de mindste børn. Den dejlige sandstrand ligger kun en kort spadseretur fra hotellet, og om du vælger at tilbringe dagen ved poolen eller på stranden, kan du som gæst frit benytte solsenge og parasoller.

 

Ingen kommer til at kede sig på Solimar Aquamarine: De mindste børn kan møde nye venner i mini-klubben (her tales ikke skandinavisk), hvor der også er en legeplads. Imens kan de større spille bordtennis eller deltage i animation-teamets aktiviteter. Her er også et fitnessrum, et SPA center (alle behandlinger mod betaling) og en tennisbane.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet (opgradering til højere hastighed er muligt mod betaling). Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Superiorværelse

Elegant indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, telefon, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Superiorværelse med privat pool

Elegant indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, TV, aircondition, telefon, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks og terrasse med pool, 2 solsenge og parasol. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familie Junior Suite

Elegant indrettede værelser til max 4 personer, bestående af et rum med en dobbeltseng og et rum med to enkeltsenge eller to sovesofaer. Alle værelser er indrettet med TV, aircondition, telefon, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Måltider

All Inclusive

 

Morgenmad

07:30 – 10:30

Frokost

12:30 – 15:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks  (inkl. is)

11:00 – 18:00

 

A’la Carte Restaurant - Ét måltid pr. person. inkl. Husk at reservere bord!

 

Toque & Cork

18:30 – 21:30

 

 

Barer

 

Pool Bar

10:30 – 18:00

Roof Garden Bar

18:00 – 24:00

 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret på flaske, friskpresset frugtjuice, specialkaffe, behandlinger i SPA centret og nogle faciliteter er ikke inkl. İ All Inclusive konceptet.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer og andre aktiviteter kan være lukkede i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.  

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:        0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:              1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – All Inclusive – Gratis internet

Strand 300 m – Lokalt centrum (Gerani) 1 km – Platanias 4 km – Chania 14 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser