OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Sentido Marina Suites

Søg pris og ledighed
Info

Halvpension

Hotellet

Sentido Marina Suites er det perfekte hotel for par og familier med børn over 15 år, der ønsker at bo helt centralt i Kusadasi, men ikke vil gå på kompromis med indkvarteringen. Hotellet er indbydende indrettet i lyse farver, og omgivet af en smuk, frodig have.

 

Den smukke Yacht marina, hvor du blandt andet finder et godt udvalg af butikker ligger lige overfor hotellet. På hotellet er der et godt poolområde, hvor du kan nyde solen på en liggestol – foretrækker du sand og saltvand er der kun 200 m. til by-stranden. I dagtimerne arrangeres der lejlighedsvis forskellige aktiviteter som f.eks. vandgymnastik og aerobic. Her er også et fitnessrum samt mulighed for at spille bordtennis, billard og dart.

 

Gratis, trådløs internetforbindelse på alle værelser. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Juniorsuite (i kælderniveau – ingen balkon/terrasse):

Pæne værelser til 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sofa, aircondition, TV, telefon, minibar (indeholder én flaske vand ved ankomst, og genopfyldes mod betaling), el-kedel og sikkerhedsboks. Badeværelse brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Suiteværelse:

Pæne værelser til 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sofa, aircondition, TV, telefon, minibar (indeholder én flaske vand ved ankomst, og genopfyldes mod betaling), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse brusekabine, toilet og hårtørrer.

Sentido Marina Suites Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes