OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Select Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Bar - Restaurant - Gratis internet (lobby & pool område) 
Afstand til kleopatrastranden 1 km. - Alanya centrum 1,1 km. 
Hotellet

Select Apart Hotel er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende kun 100 meter fra Tirsdags-markedet og de overdækkede markedshaller, som hver dag bugner af friske råvarer. Hotellet er af ældre dato men er meget velholdt. Her er ikke så mange faciliteter, men den gode beliggenhed og det imødekommende personale opvejer dette.

 

Her er et godt poolområde med pool og børnepool, en poolbar, samt en hyggelig restaurant.

 

Stranden og Alanya centrum med det store bazarområde ligger ca. 1 km fra hotellet, og i kommer let hertil med offentlig transport.

 

Trådløst internet i receptions- og poolområdet. Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Alanyas største hospital ligger ved siden af hotellet. Støj i forbindelse med udrykning kan derfor forekomme.

Værelserne

Studio lejlighed

Pæne, enkelt indrettet lejligheder til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Pæne, enkelt indrettede to-værelses lejligheder til max 5 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Select Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes