Scala Hotel & Apartments Grækenland Kreta Heraklion
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Scala Hotel & Apartments
71 500 Agia Pelagia Crete - Greece Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Agia Pelagia. Vores guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.


Scala Hotel & Apartments er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende meget centralt i den charmerende by Agia Pelagia, ca. 19 km vest for Heraklion. Her bor du i pæne lejligheder, og tæt på både strand og by. 

 

På hotellet er der et mindre poolområde med pool og børnepool. Her er også en lille solterrasse med få solsenge. I gåafstand fra hotellet findes et stort udvalg af tavernaer, restauranter og barer, men det er naturligvis også muligt at nyde en farvestrålende drink i hotellets café. 

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Studio

Pæne ét-værelses lejligheder til 2 eller 3 personer, med mulighed for en ekstra opredning på sovesofa. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge og nogle også en sovesofa. Derudover TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar og toilet. 

 

To-værelses lejlighed

Pæne to-værelses lejligheder til 4-5 personer. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret opholds- og soverum med to eller tre sovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar og toilet.

Måltider

Ikke inkl. 

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                 Ca. 15 Euro pr. uge.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:   0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:         1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:              3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:              4 Euro

Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser