OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Sayanora Hotel

Søg pris og ledighed
Info

 All Inclusive  

 2  Pool - 2 Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis Internet (Lobby) - Strand 200 m. - Centrum 800 m.

Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Sayanora Hotel er et hyggeligt familiehotel, som igennem flere år har været meget populært blandt skandinaviske gæster. Her er ikke så mange faciliteter, men stemningen er rigtig hyggelig, og specielt familier med både store og små børn, vil hurtigt falde til. Både Sides hyggelige, gamle bydel og den børnevenlige sandstrand ligger i gåafstand fra hotellet.

 

På hotellet findes 2 swimmingpools og 2 børnepools. På stranden er det muligt at leje solsenge og parasoller, og her er et stort udvalg af forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

Måltiderne serveres i den hyggelige restaurant, hvor du selv kan vælge, om du vil sidde udenfor eller indendørs. Her arrangeres også tyrkisk aften én gang ugentligt.

 

Hotellet består af 2 ”afdelinger”. De fleste standardværelser ligger i lave, to-etagers bygninger, og familieværelserne, samt enkelte standardværelser, ligger i en tilstødende bygning, som også har et lille separat poolområde.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen – vær dog opmærksom på, at forbindelsen kan være meget ustabil.

Værelserne

Standardværelse

Enkle, men pænt indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for én ekstra opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab, telefon, tv og balkon. Badeværelse med toilet, brusekabine og hårtørrer.

 

Familieværelse

Enkle, men pænt indrettede værelser for 4 personer. Alle værelser består af 2 soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsengei hvert rum, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab, telefon, tv og balkon. Badeværelse med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusive
Morgenmad : 08:00 - 10:00
Frokost : 12:00 - 14:00
Kaffe & kage : 16:00 - 17:00
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 23:00
 
Importerede drikkevarer, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og special kaffe er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Sayanora Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes