Sava Hotel Tyrkiet Antalya-området Antalya by
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Sava Hotel
Altınkum, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:18, 07070 Konyaaltı/Antalya Kort
Hotellet
Sava Hotel er et mindre 3 stjernet hotel beliggende ca. 150 m fra den berømte Konyaalti strand, og ca. 5 km fra Antalya centrum. Her er ikke mange faciliteter, men hotellet er hyggeligt, og pænt indrettet, og beliggenheden er ideel for alle, der gerne vil opleve de mange muligheder Antalya byder på. 

 

Her er et lille poolområde med en lille pool og få solsenge, en restaurant og en lobby. I området omkring hotellet findes flere restauranter og lokale butikker. Skal Antalyas mange kulturelle og historiske seværdigheder udforskes, kommer man let omkring med offentlig transport. 

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse

Enkelt, men pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for én opredning. Vær opmærksom på, at værelserne kan være forskelligt indrettet og af varierende størrelse. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition og minikøleskab. Badeværelse med toilet og brusekabine. Et handicapvenligt værelse forefindes – spørg ved bestilling.

Mad & Drikke
Morgenmad
Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Restaurant - Internet

Konyaalti Stranden 150 m – Antalya centrum 5 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser