Santa Helena Hotel Grækenland Rhodos Rhodos
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Santa Helena Hotel
Filerimou 52, Ialysos - Rhodes 85101 Kort
Hotellet

Det hyggelige Santa Helena Hotel ligger i Ialyssos på Rhodos. Hotellet er et lille og familiedrevet hotel, hvor alle vil føle sig modtaget med åbne arme af den venlige værtsfamilie. Hotellet er omgivet af frodige overflader med borde og stole, hvis du vil slappe af en stund i solen.

 

Hotellet har et lille poolområde med pool, liggestole og parasol. Ved poolen kan du slappe af og læse en bog i skyggen under træerne eller tage en afkølende dukkert i poolen.

 

Start dagen på bedste vis med en god morgenmad i hotellets restaurant, inden du begiver dig ud for at opdage byen Rhodos. En hyggelig gåtur fører dig til stranden, hvor du kan nyde solen og salte bade.

 

Hotellet har også en lille legeplads til de mindste børn og er perfekt til par, venner eller den lille familie.

 

Trådløst internet er tilgængeligt. Husk dog, at forbindelsen både er langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film mm.

Værelserne

Superior værelse
Pænt indrettet værelse til 3 personer med mulighed for opredning. Værelset indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, aircondition, lille tv, minikøleskab, elkedel og pengeskab. Badeværelse med bruser eller badekar og toilet.

 

Familieværelse
Pænt indrettet værelse til 4 personer. Værelset indeholder to dobbeltsenge og en enkeltseng samt aircondition, lille tv, minikøleskab, elkedel og pengeskab. Badeværelse med bruser eller badekar og toilet.

Måltider

Morgenmad inkluderet.

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skatter på hotelophold. Skatten varierer afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) og antallet af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved indtjekning. Bemærk venligst, at Mixx Travel-hotelklassificeringen kan afvige fra den officielle hotelklassifikation. I disse tilfælde er det den officielle klassificering, der danner grundlag for afgiftens størrelse.

 

Følgende priser gælder per værelse/lejlighed per nat:

Hotel/lejlighedshotel 1 - 2 stjerner: 0,50 Euro
Hotel/lejlighedshotel 3 stjerner: 1,50 Euro
Hotel/lejlighedshotel 4 stjerner: 3 Euro
Hotel/lejlighedshotel 5 stjerner: 4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Restaurant - Bar - Gratis internet - Morgenmad inkluderet
Afstand til strand 1 km - Rhodos by 7 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser