Royalisa Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Royalisa Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Cumhuriyet, Atatürk Bulvarı, Sanat Okulu Cd., 07425 Alanya/Antalya
Vis på kort

Royalisa Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - 2 vandrutsjebaner - All Inclusive
Strand 150 m - Alanya centrum 2 km
Hotellet

Royalisa Hotel (tidligere Banana Hotel) er i løbet af vinteren 2019 – 2020 blevet renoveret, og både værelserne og fællesområderne fremstår derfor nyt og friskt, når dørene slås op i foråret 2020. Hotellet er et godt og prisvenligt valg for både par og familier med børn, som ikke har brug for mange faciliteter på hotellet, men gerne vil bo i et roligt område og i gåafstand til stranden. Hotellets ejere, som også vil have deres daglige gang på hotellet, har boet mange år i hhv. Danmark og Sverige.

 

Til hotellet hører et poolområde med en solterrasse, en pool med to vandrutsjebaner (åbne 14:00 – 16:00), samt en børnepool. Ca. to gange om ugen arrangeres der underholdning om aftenen. I SPA centret er der – ud over hamam og sauna, også mulighed for at få massage. Her er også et fitnessrum (Adgang til SPA centret mod betaling).

 

I området omkring hotellet finder man et fint udvalg af butikker og restauranter. Alanya centrum ligger kun 2 km fra hotellet, og hvis man ikke orker at gå, er det let at tage en lokal bus, der har stoppested ca. 100 m fra hotellet.

 

Trådløst internet er tilgængeligt ved poolen og mod værelserne mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser består af 2 soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert rum, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, telefon og hårtørrer. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te og kage

16:30 – 17:00

Bar

10:00 – 22:00

 

 

Friskpresset frugtjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, is, Terrasse bar, A’la carte restaurant, cocktails og importerede drikkevarer er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pool, vandrutsjebaner, udendørs restaurant og bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Royalisa Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes