Royal Garden Beach Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Royal Garden Beach Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Çarşı, Güçoğlu Sokak 5/A, 07490 Alanya/Antalya
Vis på kort

Royal Garden Beach Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pools - Vandrutsjebaner - Barer - Restaurant - Internet
Privat strand 0 m - Konakli 500 m - Alanya Centrum 14 km
Hotellet

Royal Garden Beach (tidligere Royal Garden Select & Suite) er et skønt 5 stjernet resort, beliggende i Konakli, ca. 14 km fra Alanya. Hotellet anbefales til alle, der ønsker at bo på et stort hotel med mange faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne.

 

Hotellet er ideelt for alle vandhunde! Her er pools for alle aldersgrupper, og specielt området med vandrutsjebaner bliver hurtigt et hit for børn og andre barnlige sjæle. Foretrækker du sand og saltvand, er der direkte adgang til hotellets private strand. Her kan du nyde solen på en liggestol, bade i Middelhavet og prøve kræfter med alverdens former for vandsport.

 

I Spa centret kan du forkæle dig selv, imens de mindste børn møder nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) eller på legepladsen. Skal formen holdes ved lige under ferien, kan dette gøres i fitness rummet. Hotellets eget animation team arrangerer aktiviteter og konkurrencer i dagtimerne og underholder med flotte shows om aftenen.

 

Hotellet består af to hovedbygninger og en sidebygning. Vær opmærksom på, at du skal over en mindre vej for at komme fra sidebygningen til hovedbygningen.

 

Konakli er en mindre ferieby med et godt udvalg af butikker og restauranter. Hvis du vil opleve den populære ferieby Alanya, kan du nemt tage bussen hertil. 

 

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og i patisseriet, samt på hotellets øvrige områder mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse:

Elegant indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Premium Standardværelse:

Elegant indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Elegant indrettede værelser til 4 personer. Alle værelser indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en stue med to sovesofaer: Derudover indeholder værelset TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

 

Ultra All Inclusive

 

 Morgenmad

07:00 - 10:00

 Frokost

12:30 - 14:00 

 Middag

19:00 - 21:00

 Midnats Snack

23:00 - 07:00

Snack Bar

10:00 - 17:00

 Tyrkiske pandekager

11:00 - 16:30

 Patisserie

11:00 - 17:00 A'la Carte - Ét måltid inkl. Husk at reservere bord! (1. maj – 31. oktober)

 

 La Pergola - Italiensk

 19:00 - 21:00

 Lagos – Fisk og skaldyr

 19:00 - 21:00

 Sakura - Kinesisk

 19:00 - 21:00

 Anatolian - Tyrkisk 

 19:00 - 21:00Barer

 

Lobby Bar

 10:00 - 24:00

Pool Bar

 10:00 - 24:00

Beach Bar

 22:30 - 00:30

 Disco Bar

 22:30 – 24:00

 Night Bar

 00:00 – 07:00

 

 

Udvalgt, importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, alle behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet.

 

Aquaparken med vandrutsjebaner er åben i tidsrummet 10-12 og 15-17, i perioden 1. maj – 31. oktober.

 

Strandhåndklæder udleveres mod depositum.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Støj fra hotellets Disco bar og aktiviteter/underholdning kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Royal Garden Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes