OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Radisson Blu Resort & Spa

Søg pris og ledighed
Hotellet

Radisson Blu Resort & Spa er et eksklusivt hotel, beliggende med en blændende udsigt over Det Ægæiske Hav, og kun 5 km fra den charmerende ferieby Cesme. Hotellet anbefales til alle, der ønsker at tilbringe ferien i luksuriøse omgivelser, hvor selvforkælelse og afslapning er i højsædet.

 

På hotellet finder du et stort poolområde med to pools og direkte adgang til privat sandstrand. I ”Dulcis Thermal Spa & Hammam” finder du en stor, indendørs pool, flere termiske bassiner, tyrkisk hamam og hele 21 behandlingsrum og et fitnesscenter. Vær opmærksom på, at behandlinger i Spa centret ikke er inkl. i rejsens pris.

 

Man spiser godt på Radisson Blu Resort & Spa! Morgen- og aftensmad serveres i buffetrestauranten, og er inkl. i rejsens pris. Efter middagen kan du nyde en drink på terrassen, hvorfra du har en fantastisk udsigt over havet.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc.


Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Cesme. Vores guider i Kusadasi kan træffes pr. telefon.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Værelserne

Standard værelse

Moderne værelser for 2 personer med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling), TV, elkedel og fransk altan. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Superior værelse

Moderne værelser for 2 personer med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling), TV, elkedel og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Premium værelse

Moderne værelser for 2 personer med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling), TV, elkedel og balkon med delvis havudsigt eller udsigt over poolområdet . Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Halvpension: Morgen- og aftensmad inkl.


Radisson Blu Resort & Spa Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes