Primera Suite Hotel – Renoveret All inclusive hotel i Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Primera Suite Hotel
Sekerhane Mah. Gücüoğlu Sok No: 20, Alanya, 07400 Kort
Hotellet

Primera Suite Hotel er et 3 stjernet All Inclusive hotel beliggende lige i centrum af Alanya, på en sidegade til ”25 Meter Gaden". Herfra er der kun en kort spadseretur til det store fredagsmarked, Dolmus stationen og bazar- og havneområdet. Der er omkring 800 m til stranden og hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du vil have både det pulserende byliv og strand, svømning og solbadning lige inden for rækkevidde.

 

Primera Suite Hotel har mange stamkunder. I 2015 blev værelserne renoverede, og består nu af 35 lejligheder og 70 standardværelser. Vil du forkæle dig selv, finder du et lille hamam på hotellet, hvor du kan slappe af med et tyrkisk bad med peeling og massage. (Behandlinger mod betaling, adgang til hamam via trapper). Det er også muligt at spille bordtennis, dart og billard (mod betaling). Trådløst internet er tilgængeligt på det meste af hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen kan være ustabil.


Ved hotellets hyggelige poolområder er der solstole, parasoller, en pool med vandrutsjebane (åben nogle timer dagligt) og en børnepool. Primera Suite Hotel har ingen strand, men arrangerer gratis strandbus (i højsæsonen) til ”Havana Beach Club” ved Kleopatra-stranden. Her er det muligt at leje solstole og parasoller på stranden eller ved poolen, og at prøve forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). All Inclusive er ikke inkl. på stranden, men mad og drikkevarer kan købes.
 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser i brune/gyldne farvetoner. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa og mulighed for en ekstraseng, aircondition, TV, telefon, minibar (tom), sikkerhedsboks (mod betaling), balkon og laminat- eller flisegulv. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Indrettet som standardværelsene, men indeholder en dobbelt- og en enkeltseng eller 3 enkeltsenge samt en sovesofa og mulighed for en ekstraseng.

Mad & Drikke

All Inclusive

 Morgenmad08:00 - 10:00
 Frokost12:30 - 14:00
Kaffe og kage15:00 - 16:00
 Middag 19:00 - 21:00


 Bar                10:00 - 22:00

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, alle cocktails, friskpresset frugtjuice, is og nogle faciliteter (herunder leje af sikkerhedsboks, hamam, sauna og massage) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebane  - Restaurant - Bar - Internet (mod betaling) - Strand 800 m. - Alanya centrum 600 m.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser