OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Primera Suite Hotel

Søg pris og ledighed
Info

 All Inclusive  

 Pool - Børnepool - Vandland - Restaurant - Bar

Internet ( mod afgift ) - Strand 800 m. - Alanya centrum 600 m.

Hotellet

Primera Suite Hotel er et 3 stjernet All Inclusive hotel beliggende lige i centrum af Alanya, på en sidegade til ”25 Meter Gaden". Herfra er der kun en kort spadseretur til det store fredagsmarked, Dolmus stationen og bazar- og havneområdet. Der er omkring 800 m til stranden og hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du vil have både det pulserende byliv og strand, svømning og solbadning lige inden for rækkevidde.

 

Primera Suite Hotel har mange stamkunder. I 2015 blev værelserne renoverede, og består nu af 35 lejligheder og 70 standardværelser. Vil du forkæle dig selv, finder du et lille hamam på hotellet, hvor du kan slappe af med et tyrkisk bad med peeling og massage. (Behandlinger mod betaling, adgang til hamam via trapper). Det er også muligt at spille bordtennis, dart og billard (mod betaling). Trådløst internet er tilgængeligt på det meste af hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen kan være ustabil.


Ved hotellets hyggelige poolområder er der solstole, parasoller, en pool med vandrutsjebane (åben nogle timer dagligt) og en børnepool. Primera Suite Hotel har ingen strand, men arrangerer gratis strandbus (i højsæsonen) til ”Havana Beach Club” ved Kleopatra-stranden. Her er det muligt at leje solstole og parasoller på stranden eller ved poolen, og at prøve forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). All Inclusive er ikke inkl. på stranden, men mad og drikkevarer kan købes.
 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser i brune/gyldne farvetoner. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa og mulighed for en ekstraseng, aircondition, TV, telefon, minibar (tom), sikkerhedsboks (mod betaling), balkon og laminat- eller flisegulv. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Indrettede som standardværelsene, men indeholder en dobbelt- og en enkeltseng eller 3 enkeltsenge samt en sovesofa og mulighed for en ekstraseng.

Mad & Drikke

All Inclusive

Morgenmad, frokost og aftensmad.

Eftermiddagskaffe/te og kage

Lokalproducerede alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer i tidsrummet 10:00 - 23:00

Primera Suite Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes