Primera Suite Hotel – Renoveret All inclusive hotel i Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Primera Suite Hotel
Sekerhane Mah. Gücüoğlu Sok No: 20, Alanya, 07400 Kort
Hotellet

Primera Suite Hotel er et 3 stjernet All Inclusive hotel beliggende lige i centrum af Alanya, på en sidegade til ”25 Meter Gaden". Herfra er der kun en kort spadseretur til det store fredagsmarked, Dolmus stationen og bazar- og havneområdet. Der er omkring 800 m til stranden og hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du vil have både det pulserende byliv og strand, svømning og solbadning lige inden for rækkevidde.

 

Primera Suite Hotel har mange stamkunder. Vil du forkæle dig selv, finder du et lille hamam på hotellet, hvor du kan slappe af med et tyrkisk bad med peeling og massage. (Behandlinger mod betaling, adgang til hamam via trapper). Det er også muligt at spille bordtennis, dart og billard (mod betaling). Trådløst internet er tilgængeligt på det meste af hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen kan være ustabil.


Ved hotellets hyggelige poolområder er der solstole, parasoller, en pool med vandrutsjebane (åben nogle timer dagligt) og en børnepool. Primera Suite Hotel har ingen strand, men arrangerer gratis strandbus (i højsæsonen) til ”Havana Beach Club” ved Kleopatra-stranden. Her er det muligt at leje solstole og parasoller på stranden eller ved poolen, og at prøve forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). All Inclusive er ikke inkl. på stranden, men mad og drikkevarer kan købes.
 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

VærelserneØkonomiværelse:

Pænt indrettede, lyse værelser til 2 voksne. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, minibar (tom), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.


Standardværelse:

Pænt indrettede, lyse værelser til max 3 voksne og 1 barn. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng /2 enkeltsenge / 3 enkeltsenge, en sovesofa, aircondition, TV, telefon, minibar (tom), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Pæne, lyse værelser med to soverum til max 4 voksne og 1 barn. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng i det ene rum og to enkeltsenge i det andet rum. Derudover indeholder værelset en sovesofa, aircondition, TV, telefon, minibar (tom), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Enkel All Inclusive


Måltider og drikkevarer


Morgenmad

08:00 – 10:00

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Kaffe, te og kage

15:00 – 16:00

Bar

Sommer 10:00 – 23:00

Vinter     10:00 – 22:00Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, alle cocktails, friskpresset frugtjuice, is og nogle faciliteter (herunder leje af sikkerhedsboks, hamam, sauna og massage) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.


Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebane  - Restaurant - Bar - Internet (mod betaling) - Strand 800 m. - Alanya centrum 600 m.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser