Porto Platanias Village Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Porto Platanias Village
GR-73014 Chania – Crete, Hellas Kort
Hotellet

Porto Platanias Village Resort er et dejligt, familievenligt hotel lejlighedshotel, som består af flere 3 etagers bygninger. Hotellet er bygget som en traditionel kretensisk landsby med små, maleriske stier og små haver med smukke blomser. Hotellet råder over et dejligt, stort poolområde med pool og børnepool og en stor solterasse. Ved poolområdet ligger også hotellets restaurant og poolbar.

 

På søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort, som ligger på den anden side af vejen, kan du frit benytte fitnessrummet. Her er også en spa afdeling (mod betaling) med indendørs pool og jacuzzi. Du er også velkommen til at benytte flere af hotellets øvrige faciliteter som f.eks. miniklubben og flere pools. Her arrangerer animation teamet aktiviteter og underholdning for både små og store i højsæsonen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder – vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er meget dårlig, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign.

 

Vær opmærksom på, at ved sene ankomster finder check in sted på Porto Platanias Beach Resort.

 

Værelserne

Studio lejlighed

Pæne og moderne ét-værelses lejligheder til max 3 personer, indrettet i lyse farver. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng og en sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Lejlighederne varierer i indretning og størrelse. Bemærk, at der er niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne.

 

To-værelses lejlighed

Pæne og moderne to-værelses lejligheder til max 4 personer, indrettet i lyse farver. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og et kombineret opholds- og soverum med to sovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Lejlighederne varierer i indretning og størrelse. Bemærk, at der er niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne.

Måltider
Halvpension: Morgen- og aftensmad. Drikkevarer ikke inkl. 
Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:       0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:              1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Internet - Strand 100 m – Platanias Centrum 200 m – Chania 12 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser