Porto Bello Resort Hotel Tyrkiet Antalya-området Antalya by
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Porto Bello Resort Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool -  Restaurant - Bar

Gratis Internet - Strand 0 m. -  Antalya centrum 6 km.

Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Antalya. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Porto Bello Resort Hotel er et velholdt hotel af ældre dato, med plads til både store og små. Her kan du optimalt kombinere storbyferie med badeferie. Antalyas pulserende centrum, med både store moderne shoppingcentre og den charmerende gamle bydel, Kaleici ligger kun 6 km fra hotellet.

 

Poolområdet er stort og luftigt, og her er både pool, vandrutsjebane og en børnepool for de mindste. Det er let at komme til stranden – du skal blot benytte tunellen under hovedvejen for at komme til Konyaalti stranden. Her kan du dase i solen, bade og prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

 

I hotellets Spa afdeling kan du både nyde godt af tyrkisk bad og massage (alle behandlinger mod betaling) og holde formen vedlige i fitnessrummet. Her er også en indendørs pool (åben i vintermånederne).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand, genopfyldes dagligt), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. 


Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer med to separate soverum. Hvert soverum indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vad, genopfyldes dagligt), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. 


Junior Suite:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt et opholdsrum med sofa arrangement, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand, genopfyldes dagligt), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. 

Porto Bello Resort Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes