Porto Bello Resort Hotel Tyrkiet Antalya-området Antalya by
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Porto Bello Resort Hotel
Liman Mahallesi, Akdeniz Blv., 07070 Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Antalya. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Porto Bello Resort Hotel er et velholdt hotel af ældre dato, med plads til både store og små. Her kan du optimalt kombinere storbyferie med badeferie. Antalyas pulserende centrum, med både store moderne shoppingcentre og den charmerende gamle bydel, Kaleici ligger kun 6 km fra hotellet.

 

Poolområdet er stort og luftigt, og her er både pool, vandrutsjebane og en børnepool for de mindste. Det er let at komme til stranden – du skal blot benytte tunellen under hovedvejen for at komme til Konyaalti stranden. Her kan du dase i solen, bade og prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

 

I hotellets Spa afdeling kan du både nyde godt af tyrkisk bad og massage (alle behandlinger mod betaling) og holde formen vedlige i fitnessrummet. Her er også en indendørs pool (åben i vintermånederne).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand, genopfyldes dagligt), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. 


Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer med to separate soverum. Hvert soverum indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vad, genopfyldes dagligt), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. 


Junior Suite:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt et opholdsrum med sofa arrangement, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand, genopfyldes dagligt), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool -  Restaurant - Bar - Gratis Internet - Strand 0 m. -  Antalya centrum 6 km.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser