OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Ponz Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Vil du gerne bo centralt, og behøver du ikke så mange faciliteter på hotellet, er Ponz Boutique Hotel et rigtig godt valg. Her bor du kun 100 m fra den berømte ”Ladies Beach”, og små 3 km fra Kusadasis charmerende bymidte.

 

Hotellet er pænt og velholdt. Her er et fint poolområde med en luftig solterrasse og pool med et lille, afskærmet afsnit til de mindste børn. I det lille spa center kan du blive skrubbet og masseret i det tyrkiske bad eller slå dine medrejsende i et spil billard eller dart (mod betaling).

 

Du vælger selv, om opholdet skal være inkl. morgenmad eller halvpension. Kusadasi byder på et stort udvalg af restauranter og er kendt for sit livlige natteliv.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc.

 

Sikkerhedsboks til opbevaring af værdigenstande kan lejes i receptionen.

Værelserne

Standardværelse:

Lyse, enkelt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minikøleskab, TV, elkedel og fransk altan. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Ponz Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes